top of page
Magma wandelcoaching coaching events

Beneath the surface, you're on fire
Natuurcoaching

Magma wandelcoaching coaching events

Wat als het ouderschap een energievreter is?

Je kind weent op de achterbank. Een vriendin wil haar hart luchten. Je baas wacht op een verslag. De koelkast is leeg. Je voelt de stress gieren door je lijf. Help!

Stop. Stap even uit de ratrace.

 

Stel je voor... Je bent heerlijk buiten, hebt zeeën van tijd en je moet niet bezig zijn met anderen. Je voelt opnieuw verbinding met je eigen ik. Je stress vermindert en je komt tot rust. Je innerlijk vuur kan eindelijk terug stromen!

Samen gaan we op zoek naar dat vuur, jouw persoonlijke energie. Waar gaat jouw vlam van branden? Hoe blijf je je vuur voeden? Hoe kan je je opnieuw verbonden voelen met je kinderen, partner en werk?

Als gecertificeerd natuurcoach begeleid ik je bij het maken van bewuste levenskeuzes. We verlaten jouw comfortzone en ontdekken talenten en kwaliteiten, in en via de natuur. Uit je hoofd, tot in de kern van jouw werkgerelateerde en parentale vragen.

Voor ouders

Samen zetten we concrete stappen naar een vervullend leven met een werk-gezinsbalans die bij jou past. Kies voor het Magma Traject of Magma Start-up.

 

Voor dokters, HR-managers, psychologen...

Jij staat op de eerste rij om mensen op te vangen die vastzitten in het drukke leven als ouder. Je wil hen de juiste hulp bieden.

Maak tijd voor jezelf!

Door goed voor jezelf te zorgen, kan je echte, bewuste aandacht schenken aan je gezin en je werk.

Aanbod coaching
Magma wandelcoaching coaching events

Magma Traject

Het Magma Traject bestaat uit vier wandelingen. Samen komen we op adem en kijken we met een frisse blik naar je drukke leven. 

Je kan betalen met loopbaancheques.

Magma wandelcoaching coaching events

Magma Start-up

Past het Magma Traject niet in je budget? Kies dan voor Magma Start-up. We gaan dieper in op één loopbaanvraagstuk.

Magma wandelcoaching coaching events

Magma Boost

 Wil jij na een coachingstraject nog eens wandelen om je ingeslagen weg krachtig voort te zetten? Of plan je liever eerst een losse coachingswandeling?

Review

"Een pareltje van een trouwlocatie aan de Grote Nete"

In de prachtige ommuurde tuin die grenst aan het wandelpad langsheen de rivier de Grote Nete kan je fantastisch feesten. De B&B werd ondergebracht in de prachtige hoeve, een historisch uniek pand bij de Nete waar vroeger kolen werden gelost en overgeladen op boerenkarren om zo de kolenleveranciers te bevoorraden. De uitbaters vertellen je er alles over.

 

Wij vierden er het huwelijk van onze zoon. Hij droomde van een tuinfeest en dat begrepen de lieve uitbaters perfect. 

We lunchten er onder een grote boom, lekker koel, lekker buiten… een echt (deftig!) déjeuner sur l’herbe. Onvergetelijk feestelijk. De tuin werd, na de regenval van de voorbije dagen, netjes droog gemaakt en droog gehouden door houten wandelpaden. Opgefleurd met prachtige boeketten roze rozen en plantenbakken met fijne grassen. De prachtige tuin werd zo omgetoverd tot klein, groen paradijsje. Alle gasten genoten van het unieke kader en het fantastische feest. Onvergetelijk mooi! De familie bleef, na het feest, logeren en ontbijten in B&B De Hullebrug. Mooie kamers, genoemd naar figuren zoals Pallieter, Marieke, Juffrouw Symforosa … uit  de werken van Felix Timmermans, die zo prachtig schreef over het “zoete land langs de Nete”. De jonge getuigen sliepen op het erf in een leuke caravan. Heerlijk toch!

Bernadette

More important than the journey is your first step & the sun will shine on your face again

Magma Traject
499 euro

Tijdens het Magma Traject ontdek je je authentieke talenten en innerlijke drijfveren. Het gaat om 100% YOU-time. Met behulp van oefeningen in de natuur (her)vind je je plezier, diepere wensen en verlangens. Je brengt ze (nog beter) in kaart.

 

Jouw resultaat: je zet concrete stappen naar een vervullend leven met een werk-gezinsbalans die bij jou past.

 • Gratis (wandel)intakegesprek met aandacht voor je verhaal, vraag en wens
   

 • Opmaak van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) om je ambities helder te krijgen
   

 • 4 wandelcoachingsessies (7 uur + 1 uur gratis)
   

 • Gratis afrondingsgesprek (1 uur)
   

 • Handige tools die jij op dat moment nodig hebt

BONUS:
 

 • Wandeloefeningen om op jezelf te doen
   

 • Persoonlijk Magma werkboekje om je wensen, acties, talenten, resultaten, ideeën en tips in op te schrijven 

Magma wandelcoaching coaching events
Magma Traject
Magma wandelcoaching coaching events

Magma Start-up
260 euro

Tijdens Magma Start-up gaan we dieper in op één loopbaanvraagstuk. Je ontdekt je authentieke talenten en innerlijke drijfveren. Het gaat om 100% YOU-time.

 

Jouw resultaat: je zet concrete stappen naar een vervullend leven met een werk-gezinsbalans die bij jou past.

 • Gratis (wandel)intakegesprek met aandacht voor je verhaal, vraag en wens
   

 • Opmaak van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) om je ambities helder te krijgen
   

 • 2 wandelcoachingsessies (4 uur + 1 uur gratis)

 • Handige tools die jij op dat moment nodig hebt

BONUS:

 

 • Persoonlijk Magma werkboekje om je wensen, acties, talenten, resultaten, ideeën en tips in op te schrijven 

OPTIONEEL: Magma Vervolgtraject - 240 euro

Wil je na de Magma Start-up toch het volledige traject doorlopen? Volg dan het Magma Vervolgtraject. Je krijgt twee coachingsessies (3 uur + 1 uur gratis), een wandeloefening en een gratis afrondingsgesprek (1 uur).

Maga Start-up

Magma Boost
65 euro per uur

Heb je na het volgen van dit traject hulp nodig?

Blijf je steeds vastlopen op hetzelfde thema?

 

Boek een Magma Boostgesprek en samen gaan we dieper in op jouw vraag.

Magma wandelcoaching coaching events
Magma Boost

Betaal met
loopbaancheques

Je kan je loopbaanbegeleiding betalen met VDAB-loopbaancheques. Via deze cheques betaal je slechts

 

 • 40 euro voor 4 uur

 • 80 euro voor 7 uur (in plaats van 169 euro/uur)

 

Ik werk hiervoor samen met NextStep coaching, een erkend VDAB-loopbaancentrum.

loopbaanbegeleiding nextstep.png

Heb ik recht op een loopbaancheque?

Om recht te hebben op een loopbaancheque moet je vanaf 1/1/2020 over minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring beschikken. Let op: je hebt recht op maximaal twee loopbaancheques om de 6 jaar.

Voor de eerste loopbaancheque heb je recht op vier uur professionele begeleiding, voor de tweede loopbaancheque drie uur.

Woon je in een ander land dan België dat tot de EU of EER behoort? Dan heb je recht op loopbaanbegeleiding als je in Vlaanderen of Brussel werkt. 

Loopbaancheques

Help jouw medewerker of patiënt

Ben je als manager verantwoordelijk voor een team? Of kom jij als huisarts of psycholoog in aanraking met mensen die vastzitten in hun leven als ouder? Je wil niets liever dan de persoon voor jou de juiste hulp geven.

 • Zie jij ruimte in het potentieel van één of meer van je medewerkers, maar komt het niet tot uiting?
   

 • Merk je een onevenwicht tussen werk en gezin bij een patiënt?
   

 • Voel je dat je werknemer sinds het ouderschap minder veerkracht heeft? Heb je vermoedens van parentale burn-out?

Helaas is het niet altijd mogelijk om zelf te helpen, ook al zou je dat graag willen. Een gerichte doorverwijzing naar natuurcoaching is de oplossing. Je geeft hem/haar de kans om opnieuw levensgeluk te voelen en loopbaangeluk te verhogen!

Magma wandelcoaching coaching events
Zakelijk

Jouw coachomgeving

Gratis kennismaking

Wil je me graag beter leren kennen, alvorens we starten?

Of heb je een vraag over één van de trajecten?

Let’s have a walk & talk!

 

Plan in onderstaande agenda jouw gratis kennismakingswandeling van 30 minuten.

Grats kennismaking
 • Wanneer heb je recht op loopbaancheques?
 • Is loopbaanbegeleiding enkel voor mensen die van job willen veranderen?
  Zeker niet! Wist je zelfs dat 70% van de mensen die de intentie hebben om van job te veranderen, toch blijven op hun huidige werkplek? Loopbaanbegeleiding bij Magma coaching (in samenwerking met) NextStep is echt een investering in je persoonlijke groei en jouw carrière. Wij begeleiden jou om meer werkplezier uit je huidige job te halen. Velen ervaren ‘loopbaanpijn‘: weinig zingeving of (door-)groeimogelijkheden, veel stress of spanningen met collega’s of bazen, weinig kennis van de arbeidsmarkt en hoe jezelf te presenteren. In onze loopbaanbegeleiding krijg je een aantal systemische tools in handen om zelf sturing te geven aan jouw loopbaan. Een scherper inzicht in jezelf, je mogelijkheden en de arbeidsmakrt zijn het resultaat waar je nog jaren op kan terugvallen. Je krijgt ook meer energie, een groeipad als mens en professional, meer evenwicht en eindelijk rust in je hoofd.
 • Ik heb me laten vertellen dat loopbaanbegeleiding start naar aanleiding van een loopbaanvraag. Alleen is het voor mij nog niet duidelijk welke vraag ik heb. Is dat een probleem?
  Helemaal niet! Vanuit het kennismakingsgesprek help ik je jouw vraag concreter te maken. Vragen kunnen gaan over Werkbaar werk: hoe bepaal en bewaak ik mijn grenzen? Relaties in werkcontext, met (een) collega ('s), teamleider... Jobdoelwit: ik wil weten welk werk en/of statuut bij mij past/heroriënteren Zingeving: waar wil ik naartoe met mijn leven/werk? Leiderschap: ik heb vragen rond promotie, demotie, leiderschap... Kwaliteitreflectie: ik wil meer voldoening, plezier, uitdaging in mijn werk. Motievenreflectie: wat geeft mij energie? Balans werk-privé: ik wil een beter evenwicht tussen mijn beroeps- en privéleven Verkenning arbeidsmarkt: ik wil zicht op de arbeidsmarkt Groei en uitdaging: ik wil ontdekken hoe ik mijn talenten/competenties beter kan inzetten
 • Is het verplicht om loopbaancheques te bestellen vóór het infogesprek?
  Nee. Het infogesprek is steeds gratis en vrijblijvend. Ik luister naar jouw loopbaanvraag en licht de werking toe van loopbaanbegeleiding. Het is beter dat je jouw loopbaancheques bestelt na het intakegesprek. Wanneer je ze toch vroeger zou bestellen, weet dan dat je drie maanden tijd hebt om ze op te nemen. Neem je ze niet binnen de drie maanden op, dan stort de VDAB het bedrag van 40 euro terug op jouw bankrekening. Klik hier voor een gratis infogesprek.
 • Heb ik recht op loopbaanbegeleiding als ik in mijn opzegtermijn zit?
  Zolang je in je opzegtermijn zit, kun je een loopbaancheque aanvragen. Wanneer deze verlopen is, ben je werkzoekende en kun je geen loopbaancheque meer aanvragen. Tijdens jouw periode van verbrekingsvergoeding heb je ook recht op loopbaancheques.
 • Telt interimwerk ook om in aanmerking te komen voor loopbaancheques?
  Jazeker. Indien je vier weken non-stop tewerkgesteld werd als uitzendkracht, is een werkervaring van 9 maanden, in de loop van de 24 maanden die de aanvraag van de loopbaancheque voorafgingen, voldoende.
 • Ik ben leerkracht. Kan ik loopbaancheques bestellen als mijn contract verlopen is?
  Je hebt recht op loopbaancheques indien je het afgelopen schooljaar gewerkt hebt van 1 september tot en met 30 juni. Doe je jouw aanvraag tijdens de maanden juli en augustus, dan kan deze onterecht geweigerd worden. Laat het weten als je hierop vastloopt. Ik help je graag verder!
 • Ik ben zelfstandige. Heb ik dan recht op loopbaancheques?
  Jazeker. Iedereen die aan het werk is, heeft recht op loopbaancheques. Dus ook zelfstandige ondernemers en mensen met een vrij beroep. Doe de online loopbaantest van NextStep Coaching en ontdek wat loopbaancoaching concreet voor jouw carrière kan betekenen.
 • Ik kom helaas niet in aanmerking voor loopbaanbegeleiding maar heb hier wel enorme behoefte aan. Kan jij mij verder helpen?
  Ben je nog geen 6 jaar aan het werk, of heb je reeds je loopbaancheques opgebruikt? Ook dan kan je terecht bij Magma. Speciaal voor jou heb ik enkele trajecten uitgewerkt om je te helpen. Bekijk hier het aanbod. Je kan ook een tweedaagse coaching volgen.
 • Waarom je keuze als loopbaancoach om je aan te sluiten bij NextStep coaching?
  Er zijn heel wat loopbaancentra op de markt. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar de waarden die ik belangrijk vind om die met mijn partner gemeenschappelijk uit te dragen. Ik certificeerde mij tot loopbaancoach bij NextStep Coaching. NextStep gaat veel verder dan heel wat loopbaancentra, gebaseerd op eigen unieke ervaringsgerichte methodieken, werkend vanuit hart en ziel met ruimte voor je eigen intuïtie en creativiteit. NextStep gelooft zeer sterk in de voordelen van natuurcoaching. Onze sterkte samen is dat we heel gericht kunnen doorverwijzen naar onze NextStep collega's. Dus als we samen merken dat de klik er niet is, of dat ik je niet verder kan helpen met je vraag, mag je rekenen op professionele doorverwijzing. Wij dragen als NextStep coaches in loopbaanbegeleiding loopbaangeluk uit naar onze coachees. ​ Lees hier meer over loopbaanbegeleiding. Lees hier meer over natuurcoaching.
 • Gaan jullie vertrouwelijk om met mijn gegevens?
  Uiteraard. We zijn gebonden aan een gedragscode die stelt dat elke informatie die wij van jou krijgen strikt vertrouwelijk behandeld wordt. Wij verstrekken deze info niet aan derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Daarnaast zijn we gebonden aan ons beroepsgeheim, wat impliceert dat niemand, ook jouw werkgever, op de hoogte is van de gevolgde loopbaanbegeleiding, alsook van de besproken inhoud.
FAQ
bottom of page